Full fres til jul?

Hei
Har du full fres helt inn til jul, slik at når julaften endelig er her, så ligger du som et slakt på sofaen.

Jeg hadde det slik helt til julaften 2021…….da lå jeg som jeg var tygd og utspytta på sofaen  og tenkte…….fan!!!! er det virkelig slik det skal være??

Nå har det seg jo slik at det er aldri bare hjemme man “styrer” til jul, jobben krever også sitt …og litt til…helt avhengig av hvilken jobb du har….i min jobb så er november og desember den travleste perioden av året.

Jeg kom til den konklusjonen at også jeg ønsker å kose meg i julen!!! Og for å få det til så må kravene senkes. I år blir det veldig lite julebakst hjemme…..men butikken har……og er du litt finere på det så har også bakeriene masse. Jeg vasker der det trengs og pynter litt……….men jeg er av dem som fremdeles har advent…….og i mitt hode så skal det ikke være full jul i advents tiden. Da tar jeg det med ro og finner frem nisser og sånn i løpet av desember. Jeg gir litt gaver og har jeg overskudd så blir det mye spiselige julegaver. Men jeg gidder ikke stresse!!!! Jeg ønsker å gå tilbake til da jeg koste meg i julen og da må jeg senke krava. Men jeg trodde ikke at mine størst kritikere ville bli “stressete middelaldrende damer” som selv holder på å jobbe livet av seg for å gjøre “sånn vi alltid har gjort det”  Men det er faktisk det!!!!  Jeg får en følelse av at det er “må jeg så skal fanemeg også du måtte. ” kultur ute å går.

Men vet du…….jeg bryr meg ikke 🙂  Jeg kan ta kritikken din .  Jeg vil skape et bedre liv for meg selv og mine nærmeste…….. Vi har vært og er fremdeles på er tøff reise, men den reisen nærmer seg slutten og jeg ønsker at livet skal bestå av mer enn jakten på det perfekte og å ha like mye som naboen. Jeg vil nyte livet, ikke jage etter noe som jeg ikke vet hva er….men janteloven er hard og brutal ……