bake litt brød

Focaccia

(stor )

2 liter hvetemel

1 pose tørrgjær

10 dl lunkent vann

2 ts salt

2 ss sukker

Olivenolje

  • Hev deigen i 30 min
  • Ha den i form
  • Ha på «smak» som for eksempel: salt, oregano, oliven mm  og olivenolje.

 

Etter hev deigen i nye 30 min.

 

Stekes på ca 175 grader i 25 min

 

 

 

 

Helgen er like om hjørnet så hva smaker vel bedre enn et nybakt focaccia brød.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg