Fiskesuppe barn liker….

  • 300g fiskeboller
  • 1stk sjalottløk
  • 2stk gulrot
    1stk eple
    3ss smør
    1ts karri
    2ss hvetemel
    1dl matfløte
    fiskebollekraft
    vann
    salt

 

  • Skjær fiskeboller i mindre biter.
  • Finhakk sjalottløk, og skjær gulrot og eple i små terninger.
  • Ha smør i en kasserolle og fres sjalottløk blank.
  • Tilsett karri og la det surre i 2-3 minutter.
  • Dryss over hvetemel og bland godt.
  • Spe på med kraften til fiskebollene og vann, og rør til du har en jevn suppe.
  • Ha i gulrot og la sukken koke i 2-3 minutter.
  • Tilsett eplebiter, gi suppen et oppkok, og ha i matfløte og fiskeboller.
  • Smak til med salt og karri.

Server suppen med strimlet sukkererter drysset over.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg