God , mettende og prisgunstig middag.
- 500 g poteter, kokt og skrelt
- 1 stk. gul løk
- 2 fedd hvitløk
- 4 ss persille
- 5 stk. egg
- salt* og pepper*
- olivenolje*
- Skjær potetene i skiver eller terninger. Skjær løken i skiver og hakk hvitløken. Stek løkskivene i en god klunk olje i en passende stekepanne.
- Stek over middels varme til løken blir myk
- Tilsett poteter og hvitløk og la det hele frese litt til.
- Krydre med salt og pepper.
- Visp eggene sammen i en bolle.
- Tilsett persille og hell eggemassen over i pannen.
- Rør rundt så alt blir godt blandet. Stek omeletten til undersiden blir gyllen.
- Sett hele stekepannen inn i ovnen og stek omeletten til den har satt seg, cirka 10 minutter.
- Vend omeletten over på en tallerken og la den hvile litt før du skjærer den i pene biter.
Trenger nødvendigvis ikke bruke steikeovn, ett lokk over steikepanna gir samme effekt. Og du kan bruke bare 3 egg og tilsette litt vann (når du visper eggene sammen)
Du kan kutte ut hvitløk, og du kan tilsette feks . paprika…….samak og behag…og etter pengeboka.
0 kommentarer