God mat

 

God , mettende og prisgunstig middag.

 

  • 500 g poteter, kokt og skrelt
  • 1 stk. gul løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 4 ss persille
  • 5 stk. egg
  • salt* og pepper*
  • olivenolje*

 

  1. Skjær potetene i skiver eller terninger. Skjær løken i skiver og hakk hvitløken. Stek løkskivene i en god klunk olje i en passende stekepanne.
  2. Stek over middels varme til løken blir myk
  3. Tilsett poteter og hvitløk og la det hele frese litt til.
  4. Krydre med salt og pepper.
  5. Visp eggene sammen i en bolle.
  6. Tilsett persille og hell eggemassen over i pannen.
  7. Rør rundt så alt blir godt blandet. Stek omeletten til undersiden blir gyllen.
  8. Sett hele stekepannen inn i ovnen og stek omeletten til den har satt seg, cirka 10 minutter.
  9. Vend omeletten over på en tallerken og la den hvile litt før du skjærer den i pene biter.

Trenger nødvendigvis ikke bruke steikeovn, ett lokk over steikepanna gir samme effekt. Og du kan bruke bare 3 egg og tilsette litt vann (når du visper eggene sammen)

Du kan kutte ut hvitløk, og du kan tilsette feks . paprika…….samak og behag…og etter pengeboka.

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg