Hustri høst-varm suppe

 

Gresskarsuppe med ingefær

Suppen
Fres løk, gresskar og eple i margarin i 5 minutter. Rør i blandingen med jevne mellomrom.
Tilsett vann og hønsebuljong, og la gresskaret småkoke i væsken i 20 minutter, til den er mør.
Hell på Piske (matfløte), sitronsaft og -skall, røkt paprika, chili, hvitløk, ingefær og kyllingfond, og kok opp. Blend suppen til den er glatt.

  1. Server suppen med ristede gresskarkjerner, fersk koriander og en skje med yoghurt på toppen. Nybakt brød og ost er også godt til.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg