og en enkel dessert….

 

Toscapærer
Dette er en god og enkel dessert. Pærene kan byttes ut med bananer, fersken eller ananas. Mandlene kan byttes ut med havregryn.
Ingredienser

1 boks hermetiske pærer (800g)

Toscaglasur:
1 dl  mandler -kjør dem i food prosessor eller finhakk
50 g smør eller margarin
3/4 dl sukker
1 ss hvetemel
1 ss fløte eller melk

Slik gjør du
Hell pærene i en sikt så de får renne godt av. Legg de halve pærene på et ildfast fat.
Smelt smør eller margarin. Bland i mandler, sukker, mel og fløte eller melk. Gi glasuren et oppkok, og fordel den over pærene.
Stek ved 225 grader i 15-20 minutter eller til glasuren har fått farge.
Serveres med krem eller is.

 

Denne desserten kan gjøres klar til steking allerede dagen før. Bare å hive i ovnen når det passer .

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg