Reste grateng

Lag en tykk hvitsaus med ost.

Til ca 4 personer:

2ss margarin

2 ss hvetemel

4 dl melk

1 dl ost

Smelt margarin, ha i hvetemel, spe med melk, kok opp under omrøring.

Krydder: salt, pepper, annet krydder etter smak og behag, ha i osten.

Finn frem en ildfast form.

Hvilke rester har du?

Jeg hadde pølser, blomkål og brokkoli.

Kuttet opp blomkål og brokkoli, kok opp i vann  med litt salt. Sil av vannet og legg grønnsakene i den ildfaste formen.

Kutt opp pølse og stek dem lett i en panne.

Bland pølsen sammen med grønnsakene og ha ostesausen over.

Strø litt ost på toppen.

Stek i ovn på ca. 180 grader

 

Har du mye grønnsaker i forhold til pølser så har du sausen over grønnsakene og strør pølsene på toppen, litt revet ost over det.

Server med en salat eller bare brød.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg