Lag en tykk hvitsaus med ost.
Til ca 4 personer:
2ss margarin
2 ss hvetemel
4 dl melk
1 dl ost
Smelt margarin, ha i hvetemel, spe med melk, kok opp under omrøring.
Krydder: salt, pepper, annet krydder etter smak og behag, ha i osten.
Finn frem en ildfast form.
Hvilke rester har du?
Jeg hadde pølser, blomkål og brokkoli.
Kuttet opp blomkål og brokkoli, kok opp i vann med litt salt. Sil av vannet og legg grønnsakene i den ildfaste formen.
Kutt opp pølse og stek dem lett i en panne.
Bland pølsen sammen med grønnsakene og ha ostesausen over.
Strø litt ost på toppen.
Stek i ovn på ca. 180 grader
Har du mye grønnsaker i forhold til pølser så har du sausen over grønnsakene og strør pølsene på toppen, litt revet ost over det.
Server med en salat eller bare brød.