Rocky Road
Disse er glutenfrie!
INGREDIENSER
Bunn
330 gr sukker
135 gr vann
6 stk egg
255 gr smør
375 gr Freia Dronning Sjokolade
Topping
30 gr hakket Freia Kokesjokolade 70%
60 gr mini marshmallows
50 gr Freia M
30 gr Freia Smelt Melkesjokolade
Du trenger:
stor langpanne 30 x 40 cm, bolle, visp, slikkepott, kniv, kjøkkenmaskin med grind
- BunnHa sjokolade og smør i en kjøkkenmaskin med grind. Kok opp sukker og vann. Sett i gang maskinen og hell sakte oppi den varme sukkerlaken. Tilsett så ett og ett egg. Kjør glatt. Hell sjokolademassen i en langpanne kledd med bakepapir. Stek på 180 °C i 12 minutter.
- ToppingNår brownien er ferdig stekt, dryss over med marshmallows, hakket M, Kokesjokolade 70% (hakket Kokesjokolade 70%) og Smelt Melkesjokolade. Sett under overvarme i ca. 20 sekunder, eller til marshmallowsen begynner å bli gylden. Følg med hele tiden – dette går fort!
- Avkjøl brownien helt og del opp i små serveringsstykker.
0 kommentarer