spare med mat

 

  • 500 g poteter
  • olje* til steking
  • salt* og pepper

 

  1. Vask potetetene (skrell dem hvis ønskelig).
  2. Skjær potetene i jevne små terninger.
  3. Jo mindre terninger – jo fortere blir de ferdige
  4. Bruk en stor panne og stek potetene gylden og møre på middels høy varme.
  5. Krydre med salt og pepper eller eventuelt andre krydderier eller urter.

 

Mindre terninger gir kortere steketid. Bruk en stor panne og pass på at du ikke har for mye oppi. I tillegg til salt og pepper, kan potetene krydres med hvitløk, paprika, chili, ingefær, taco-krydder, sitron, urter eller noen annet godt du liker.

 

Jeg kan spise dette som et måltid når pengesekken er tom!

Kan brukes som tilbehør til kjøtt eller fisk. du kan også tilsette litt pølse eller kylling i terninger.

Smak og behag!

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg